— Bhakti Kutir Kalendárium 2020

Bhakti Kutir Kalendárium 2020

A Bhakti Kutir Kalendárium fő célja, hogy segítsen abban, hogy megtaláljuk minden napra azt a fajta törekvést, ami a leghatékonyabbá teszi feladataink elvégzését.

Ezen felül a másik fontos célja, hogy egy kis plusz tudatosságot és spiritualitást csempésszen a napjainkba, hogy kimozgasson bennünket a mindennapok megszokott kerékvágásából.

A Védák elég egyszerűen kezelik az idő fogalmát, mert azt mondják, hogy a múltunkon már úgysem tudunk változtatni, de mindenkinek megvan a lehetősége, hogy a jelen időben elkövetett tetteivel befolyásolni tudja a jövőjét.

A védikus asztrológia szerepe az, hogy előre figyelmeztessen, hogy épp könnyebb vagy nehezebb szakasz jön irányunkba, és tervezhetőbbé, hatékonyabbá váljanak a napjaink.

Minden egyes nap alkalmas valamire, azaz meghatározott természetű, és ennek mentén támogat különféle tevékenységeket. Ezek ismeretében könnyebben tudunk tervezni, életünk fontosabb eseményeit az azok számára megfelelő napra időzíteni, ezzel elkerülve vagy megkönnyítve az adódó nehézségek terheit.

Vannak például gyors napok és szilárdak, vagy élesek és lágyak. A teendőnk csupán annyi, hogy megfelelőképp használjuk a nap adottságait, hogy ne menjünk feltétlen szembe azzal az erővel, ami a világ rendje, és amit megváltoztatni nem tudunk, fordítsuk javunkra az energiákat!

Szilárd napokon nagyon jó eredményeket lehet elérni azzal, ha hosszú távú törekvésekbe fektetjük energiáinkat. Egy új ház felépítésekor kötelező az alapokat egy szilárd időpontban lefektetni, de akár egy hivatali beiktatást is időzíthetünk egy ilyen napra, ami kibillenthetetlenné tesz és sok fejfájást spórolhat meg nekünk. Gyors energiákat igénylő tevékenységeket elkezdeni azonban nem tanácsos ezeken a napokon. Ha például egy reklám kampányt indítunk el egy szilárd napon, lehet, hogy mély hatást fog gyakorolni az emberekre, de nem érjük el azt a hatást, hogy rá is mozduljanak. Míg ha mindezt egy gyors természetű napon kezdjük el, akkor várhatóan gyors hatásra és sikerre számíthatunk.

A Bhakti Kutir Kalendárium ebben nyújt segítséget! Minden napnál fel van tüntetve a nap alap természete, és természetesen a kalendárium elején részletes magyarázat fejti ki, melyik nap milyen tevékenységeket támogat.

A kalendárium ezen felül még az alábbiakat tartalmazza:

  • havi egészségmegőrző tippek
  • az év extra napjai – ünnepnapok rövid történeti ismertetővel
  • havi asztrológiai előrejelzés

Ár: 2.500,-Ft

(2.083 Ft + ÁFA)

Kiszerelés: 1 darab

 
Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.