— Buddha yantra

Buddha yantra 18x18cm

Ha a Vasztu Shásztravasztu beosztás, azaz az indiai térrendezés szentírásait nézzük, akkor 3 szabályra lehetne azt mondani, hogy „Na, ezek a legfontosabb alapjai az egész rendszernek!”:

  1. észak és kelet legyen nyitottabb, mint a dél és nyugat
  2. észak-kelet legyen nyitott és tiszta
  3. a dél-nyugati sarok/falazat legyen derékszögű

Ez persze a mi általunk használt közép-európai építészet elveivel nem egyezik, főként a passzív házaknál, mégis otthonuk északi területének nyitottsága nagyon fontos az adott területen élő hölgyek szempontjából és az anyagiak viszonylatában is.

Sokszor látni azt házaknál, lakásoknál, hogy az északi terület zárt, vagy pl. azt, hogy ikerházaknál az északra zárt délre nyitott felei az épületeknek sokkal kellendőbbek a fordított verziónál, azaz a délre zárt és északra nyitottaknál. A magyar építészek zöme azt vallja délen legyen minden nyitott, hogy minél több napsütést élvezzen a lakás/ház, illetve nyugaton is legyen sok ablak, ajtó, hogy a délutáni napsugarakat is becsaljuk a házba. Így tehát nagy valószínűséggel problémás illetve energia hiányos lehet az északi és nyugati területe az otthonunknak.

Ezt zöld színek használatával, utólagos ablaknyitással, vagy légies, könnyű zöld növények telepítésével lehet ellensúlyozni, vagy akár egy fantasztikus zöld Buddha yantra felhelyezésével az északi falunkra.

Forrás: Bhakti Kutir, Buddha születésének a napja

Ár: 2.200,-Ft

(1.833 Ft + ÁFA)

Kiszerelés: 1 darab, 18x18 cm

 
Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.