Fizetési módok

Aktuális fizetési lehetőségek

(1) Banki utalás

Az utaláshoz szükséges adatokat a rendelést követően számlán küldjük ki. Kérjük ne utaljon amíg a számla nem érkezik meg.

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. A megjegyzésben kérem tüntesse fel a megrendelésszámot.

Magyar bankszámla – kérem Forintban fizessen
Kedvezményezett bankja: K&H Bank
Kedvezményezett neve: VegaFűszeray OG
Számlaszám: 10400968-50526950-65691001

Austria bank account (please pay in EUR) – Osztrák bankszámla, kérem euroban fizessen
Beneficiary: Vegafuszeray OG
Bank Name: Erste Bank
Account number: 2011 1844 5476 1500
IBAN: AT72 2011 1844 5476 1500
BIC/Swift: GIBAATWWXXX

(2) Bankkártyás fizetés

Minden szállítási és átvételi opció esetén lehetséges a bankkártyás fizetés.

Fontos! Bankkártyás fizetési mód választása esetén előre kell fizetni, a fizetés beérkezte után kerül(nek) feladásra a megrendelt termék(ek).

A fizetési linket a számla levél fogja tartalmazni, amelyet a megrendelést követően küldünk ki külön levélben (legkésőbb 1 munkanapon belül).

Kiegészítő információ: GLS futárnál és a PickPackPont átvételi ponton is van mód bankkártyával fizetni, de ez esetben ez utánvétnek minősül, így utánvétes szállítást kell megjelölni a rendelésnél!

Az elfogadott bankkártya típusok: VISA, MAESTRO és MASTERCARD, American Express, JCB

(3) Utánvét – PickPackPontos és GLS csomagrendelés esetén érhető el

A PickPackPont kiszállításhoz kötve érhető el ez a lehetőség.

(4) Paypal

Lehetőség van PayPal-en keresztüli fizetésre is minden átvételi formánál: payments@vegafuszeray.com

Fontos! A PayPal fizetési mód választása esetén előre kell fizetni, a fizetés beérkezte után kerül(nek) feladásra a megrendelt termék(ek).

A fizetési linket a számla levél fogja tartalmazni, amelyet a megrendelést követően küldünk ki külön levélben (legkésőbb 1 munkanapon belül).

Általános tájékoztató

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

Amennyiben kérdése illetve észrevétele van, kérjük keresse fel a csapatunkat!

Elérhetőségeink: info@vegafuszeray.com

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.