Termékek

Egy Csipet Kelet

Fedezd fel a páratlan kézművesség és a kulturális fúzió világát

Mandala és Thankga festmények Nepálból (VegaFűszeray)

Egy Csipet Kelet kategóriánk Ázsia különböző régióinak jellegzetes hangulatát foglalja magába, India és Nepál egyedülálló és különleges termékeivel. Tarts velünk egy vizuális utazásra a színes, kézzel készített mandala és thangka festményekkel és selyem mantra zászlókkal, amelyeket nepáli és tibeti művészek aprólékos munkával készítettek, és amelyek Kelet gazdag spirituális örökségét tükrözik, vagy ajándékozz nepáli rózsakvarc, türkiz vagy vörös korall karkötőt.

Tömörfa Keleti Bútorok (LaVida Oriental Heritage)

Fedezd fel az Indiából és Thaiföldről származó trópusi keményfa bútorok időtlen eleganciáját partnercégünk, a LaVida Oriental Heritage segítségével. Válogass kedvedre minőségi kézzel készített tömörfa bútoraink közül, ahol minden bútor egy történetet mesél a tartós szépségről és a kézműves mesterek kiemelkedő munkájáról.

Ázsiai dekoráció és lakberendezés (LaVida Oriental Heritage)

Tedd színesebbé otthonodat a Thaiföldről és Nepálból származó egyedi, kézzel készített ázsiai lakberendezési termékekkel. Fedezd fel ezt a pezsdítő keleti energiát, amely egyesíti a hagyományos művészetet és a modern lakberendezést.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Válogass kedvedre a VegaFűszeray kézzel festett mandala és thangka festményei között, vagy fedezd fel a LaVida Oriental Heritage ázsiai tömörfa bútorait és egyedi lakberendezési tárgyait!

1–16 termék, összesen 32 db