Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Mantra Mandala #6

63,500 Ft (Nettó: 50,000 Ft)

Méret: 73x73cm

1 készleten

Tetszik, megosztom:

Eredeti pamutvászonra kézzel festett kép
Származási hely: Nepál

A Mantra Mandalát a szanszkrit univerzális béke Mantra „Om Mani Padme Hum” veszi körül. A mantrának különféle fordításai vannak a buddhizmus különböző iskoláitól függően. Az egyik elfogadott fordítás: „ékszerek a lótuszban”, ahol lótusz a tisztaságot jelenti. A különféle szirmok a szerencsét, a békét, a hatalmat és a védelmet jelképezik. Az Om Mani Padme Hum a buddhizmus ikonikus énekelt mantrája. Hat szótagból áll, megáldja a gyakorló szívét és elméjét.

Az Om az egész univerzum hangja vagy „oszcillációja”. Ez a hang a legfontosabb, mantraként ismételve segít eltávolítani az egohoz való ragaszkodást és bátorítja a nagylelkűséget.

A Ma megszünteti a féltékenységet, és etikus viselkedésre ösztönöz.

A Ni megszünteti a vágyat, és türelemre ösztönöz.

A Pad, eltávolítja az előítéleteket és kitartásra ösztönöz.

A Me megszünteti a birtoklási vágyat és ösztönzi a koncentrációt.

A Hum megszünteti a gyűlöletet és bölcsességre bátorít.

Méretek 73 × 73 cm
Méret

L (nagy)

Thangka-Mandala

Mantra mandala

Reviews

There are no reviews yet.

Legyen az első, aki értékeli “Mantra Mandala #6” terméket

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.