Dr. David Frawley: Ájurvédikus gyógyítás – teljes körű kalauz

Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Ayurvéda: Mire keres gyógyírt
Termék ár
Thangka kategória
Méret
Karkötő méret

Könyvek

konyvek

Könyv palettánkon szerepelnek remek szakács könyvek, melyek nemcsak az indiai, hanem a világ különböző országainak vegetáriánus receptjeit osszák meg velünk, egy teljes körű kalauz, mely az ájurvédikus gyógyítás rejtelmeibe vezet be minket, illetve egy mélyreható bevezető a védikus alkímiába azok számára, akik a Védák esszenciájáról szeretnének többet megtudni.

Az ájurvédával és vegetáriánus életmóddal foglalkozó könyvek egy olyan világlátást adnak át, amelyekből könnyebben ráérezhetünk erre a különleges, mégis harmonikus életmódra. Ezekből a könyvekből megtanulhatjuk, hogy egészségünk megőrzése a táplálkozással kezdődik. A könyvekből az is kiderülhet, hogy ez az életmód nem feltétlenül jár lemondással, sokkal inkább szemléletváltással. A webshopunkban található könyveket úgy válogattuk össze, hogy az is találjon olvasnivalót, aki csak a vegetáriánus konyhával ismerkedne és az is, aki mélyebb megértést keres az egészség és a táplálkozás összefüggése között. Az ájurvédáról szóló könyvekben nem csak recepteket találunk, hanem hasznos olvasnivalót is a szemléletről. Az egyes könyvekre kattintva részletes leírást kaphat mindenki, aki érdeklődik a vegetáriánus vagy ájurvédikus könyvek iránt. Ha pedig rokonszenves, amit ott talál, akkor egyetlen kattintással kosárba helyezhető és meg is vásárolható az adott irodalom.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.