— Termékek

ajurvedikus-gyogynoveny-kapszulak

Ajurvédikus gyógynövény kapszulák

Az ajurvédikus gyógyítás elsősorban az egészség megőrzését és a betegségek megelőzését tartja szem előtt. Másodsorban gyógynövények alkalmazásával segíti a betegségek kezelését, az egyensúly helyreállítását.

Kapszuláink kizárólag a gyógynövények gyökerének/levelének/kérgének az őrleményét tartalmazzák, vegán kapszulákban.

Fűszerek

Az indiai konyha alap fűszerei elengedhetetlen tartozékai konyhánknak, hozzájárulnak az egészséges életmód fenntartásához, tápláló ételeink elkészítéséhez.

fuszeray
konyvek-vegafuszeray

Könyvek

Könyv palettánkon szerepelnek remek szakács könyvek, melyek nemcsak az indiai, hanem a világ különböző országainak vegetáriánus receptjeit osszák meg velünk, egy teljes körű kalauz, mely az ájurvédikus gyógyítás rejtelmeibe vezet be minket, illetve egy mélyreható bevezető a védikus alkímiába azok számára, akik a Védák esszenciájáról szeretnének többet megtudni.

"Egy csipetnyi Kelet"

Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

yantra
 
Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.