Rólunk

“Az ezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik”

– Lao Ce

A mi közös utunk 2010-ben Nepálban indult, amikor Baktai Ádám vezetésével kis csapatunk nekivágott felfedezni a Himaláját és Ázsia titokzatos és magával ragadó világát.

Hamar kiderült, hogy sok a közös pont az érdeklődési körünkben, így pár év eltelével együttműködésbe kezdtünk, elindítottuk a Vegafűszeray webáruházat és a hozzá kapcsolódó honlapot Ádám szakmai segítségével. Célunk, hogy másokkal is megosszuk az egészséges és természes életmód illetve gyógyászat iránti lelkesedésünket és szenvedélyünket.

adam-erika

Ádám és Erika

Baktai Ádám kis csapatunk “guruja”, több mint tíz évig tanult és élt Indiában, ahol 1995-ben hindu pappá is szentelték. Hazaköltözése óta ajurvédikus gyógyítóként, asztrológusként, jógaoktatóként, shiatsu és reiki terapeutaként is tevékenykedik, a Bhakti Kutir honlap és közösség alapítója.

Erika a csapat logisztikusa. Munkája és hobbija révén is sokat utazik a nagyvilágban: 2011-2014 között Ázsiában – Mumbaiban és Bangkokban élt és dolgozott.

Jelenleg Európa különböző országai közt ingázva nyújt háttér támogatást és két lovastúra között a következő úticélon-állomáson töri a fejét.

kriszti

Kriszti

Kriszti fogja össze és intézi a napi teendőket, ő kis csapatunk ‘motorja’.

Két kislánya mellett ráérő idejében utazásokat szervez, salsát tanít és mindig valami újat tanul: legyen az ayurvéda, asztrológia vagy archaikus rendszerelmélet.

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.