“Az ezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik”

- Lao Ce

A mi közös utunk 2010-ben Nepálban indult, amikor Baktai Ádám vezetésével kis csapatunk nekivágott felfedezni a Himaláját és Ázsia titokzatos és magával ragadó világát.

Hamar kiderült, hogy sok a közös pont az érdeklődési körünkben, így pár év eltelével együttműködésbe kezdtünk, elindítottuk a Vegafűszeray webáruházat és a hozzá kapcsolódó honlapot Ádám szakmai segítségével. Célunk, hogy másokkal is megosszuk az egészséges és természes életmód illetve gyógyászat iránti lelkesedésünket és szenvedélyünket.

Ádám és Erika

Baktai Ádám kis csapatunk “guruja”, több mint tíz évig tanult és élt Indiában, ahol 1995-ben hindu pappá is szentelték. Hazaköltözése óta ajurvédikus gyógyítóként, asztrológusként, jógaoktatóként, shiatsu és reiki terapeutaként is tevékenykedik, a Bhakti Kutir honlap és közösség alapítója.

Erika a csapat logisztikusa. Munkája és hobbija révén is sokat utazik a nagyvilágban: 2011-2014 között Ázsiában – Mumbaiban és Bangkokban élt és dolgozott.

Jelenleg Európa különböző országai közt ingázva nyújt háttér támogatást és két lovastúra között a következő úticélon-állomáson töri a fejét.

Kriszti

Kriszti fogja össze és intézi a napi teendőket, ő kis csapatunk ‘motorja’.

Két kislánya mellett ráérő idejében utazásokat szervez, salsát tanít és mindig valami újat tanul: legyen az ayurvéda, asztrológia vagy archaikus rendszerelmélet.