Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Szakácskönyv: Vegetáriánus gyerekkonyha – Könnyen elkészíthető receptek kis szakácsoknak

5,490 Ft (Nettó: 4,323 Ft)

Kiszerelés: 1 darab

8 készleten

Tetszik, megosztom:

A kiadó ajánlása a Vegetáriánus gyerekkonyha szakácskönyvhöz

„A kötet szerzője, Hémangi Dévi Dászi saját bevallása szerint már tíz évesen beleszeretett a főzésbe. Közel harminc éve vegetáriánus, Közép-Európa egyik legnagyobb ökofalujában, a somogyvámosi Krisna-völgyben élt évekig. Hémangi szívéhez legközelebb az indiai konyhakultúra áll, de könyveivel más népek konyháiba is gyakran ellátogat. Ez a kötet ékes bizonyítéka az új ízekre való nyitottságának és fáradhatatlan felfedezési vágyának. Személyes hangvételű receptjei elevenek, életszerűek, barátságosak, a főzésben kevésbé jártasak számára is könnyen követhetőek.

Vrindávani vagy Vrindu, ahogy a családja becézi, 10 éves, a Krisna-völgyi közösséghez tartozik szüleivel, valamint testvérével, Nisával. Születése óta vegetáriánus. Egy ideje nem csupán megfőzi az ételeket – családja örömére -, hanem le is írja a tanult és maga által kreált recepteket. Nemzetközi konyhát visznek, kedveli az indiai és a magyar ételeket, édesanyja révén pedig a görög konyhában is járatos egy kicsit.”

Mi található a Vegetáriánus gyerekkonyha szakácskönyvben?

  • reggeli, vacsora tippek
  • ebéd receptek
  • mesék a lámpafényről és az édességek királyáról
  • édességek, italok
  • házisajt (panír) készítése

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.