Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Kézzel hímzett tibeti függő mantra falidísz

5,900 Ft (Nettó: 4,646 Ft)

Egységár: 19,667 Ft / g

Tetszik, megosztom:

A nyolc kedvező buddhista szimbólum jelentése:

1. Esernyő/Napernyő: megvéd minden gonosztól
2. Aranyhal: a boldogságot és a szenvedés tengeréből megmentett lényeket jelképezi
3. Kincses váza: lelki és anyagi vágyak beteljesülésének jele
4. Lótusz: a tisztaság és a lelki kibontakozás jelképe
5. Kagylóhéj: a megvilágosodottak tanításait hirdeti
6. Végtelen csomó: a meditatív elmét és a Buddha végtelen tudását szimbolizálja
7. Győzelmi zászló: a bölcsesség győzelmét szimbolizálja a tudatlanság felett és az akadályok leküzdését
8. Dharma kerék: a spirituális és egyetemes törvény szimbóluma

Mit jelképez a „zászló”:

Útmutatás, követni való példa, előre utazás, élre törekvés.

Sárga-piros színek jelentése

Mindkettő szoláris tartalmakat hordoz, amelyek elsősorban a teremtő akarat, a cselekvés, a kezdeményezés, az egészséges önérvényesítő szándék tulajdonságait erősíti. A sárga finomabb attitűddel érzékelteti mindezeket, a piros pedig erőteljesebben így ebben a formában árnyaltabban tükrözi a megvalósítást.

Piros-kék színek jelentése

Ez a színösszetétel a legharmonikusabb kifejezője a világ duális természetének (nap-hold, tűz-víz, aktív-passzív, kisugárzó, befogadó, férfi-nő, stb). Ennek okán az egyensúly, a kiegyenlítettség hordozója.
A piros az erőteljes szándék, a kék a szándék bölcs továbbvitelének a szimbolizálója. Ebben az összetételben támogatja megvalósítás sikerét.

Sárga-zöld színek jelentése

A sárga szolaritása a cselekvés kevésbé nyomatékos szándékát jelzi, míg a zöld az elindított szándék kinyilvánítását fejezi ki. A zöld a növényzet, a termékenység, a megújulás függőleges és vízszintes áramlását szimbolizálja. Ebben a színösszetételben a cselekvés sikerrel való kinyilvánítását támogatja.

Piros-sárga színek jelentése

Mindkettő szoláris tartalmakat hordoz, amelyek elsősorban a teremtő akarat, a cselekvés, a kezdeményezés, az egészséges önérvényesítő szándék tulajdonságait erősíti. A sárga finomabb attitűddel érzékelteti mindezeket, a piros pedig erőteljesebben így ebben a formában erősebben tükrözi a megvalósítást.

Sárga-bordó/barna színek jelentése

A sárga-bordó színek a mérlegelve meghozott, kiegyensúlyozott döntések finom nyomatékkal történő megvalósításában támogat. A barna a realitások talaján való sikert hordozza.

Piros-zöld színek jelentése

A piros szolaritása, aktív teremtőképessége társítva a zöld kifejező, kinyilvánító tulajdonságával támogatja a cselekvések, akár verbális akár nonverbális(formai) megnyilvánulását.

A termék ára 1 db-ra vonatkozik.

Tömeg 0.3 g
Méretek 0.1 × 17.5 × 93 cm
Választható színek

Piros-Kék, Piros-Sárga, Piros-Zöld, Sárga-Bordó, Sárga-Piros, Sárga-Zöld

Reviews

There are no reviews yet.

Legyen az első, aki értékeli “Kézzel hímzett tibeti függő mantra falidísz” terméket

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.