Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Kézzel hímzett tibeti függő mantra falidísz 3 zsebbel

5,900 Ft (Nettó: 4,646 Ft)

Egységár: 59,000 Ft / g

3 készleten

Tetszik, megosztom:

A kedvező buddhista szimbólumok jelentése:

Kagylóhéj: a megvilágosodottak tanításait hirdeti
Végtelen csomó: a meditatív elmét és Buddha végtelen tudását szimbolizálja
Ashtamangala: Az „asta” jelentése „nyolc”, a „mangala” jelentése pedig „kedvező”, „ígéretes”, „szerencsés”, vagy „áldás”, „talizmán”. Ez a kép magában foglalja együtt a nyolc kedvező buddhista szimbólumot.

Mit jelképez a „zászló”:

Útmutatás, követni való példa, előre utazás, élre törekvés.

Sárga-piros-kék színek jelentése

A sárga és a piros szoláris tartalmakat hordoz, amelyek elsősorban a teremtő akarat, a cselekvés, a kezdeményezés, az egészséges önérvényesítő szándék tulajdonságait erősíti. A sárga finomabb attitűddel érzékelteti mindezeket, a piros pedig erőteljesebben így ebben a formában árnyaltabban tükrözi a megvalósítást. A kék szín a szándék bölcs továbbvitelének a szimbolizálója.

A termék ára 1 darabra vonatkozik.

Tömeg 0.1 g
Méretek 0.1 × 22 × 96 cm

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.