Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Ashwagandha, Indiai ginzeng, a fiatalság megőrzéséhez, 80 db kapszula

5,400 Ft (Nettó: 4,252 Ft)

Egységár: 68 Ft / db

44 készleten

Tetszik, megosztom:

Az Ayurvédában az Ashwagandha az egyik fő rasayana, azaz fiatalító készítmény. Az Ashwagandha kapszula használatát korosztálytól függetlenül ajánlják a fogyasztását, mint ginzeng a szervezet erősítésére és stressz oldóként is javasolják felnőtt korban.

Ashwagandha növény (Withania Somnifera)

Olyan adaptogén gyógynövény, mely enyhíti a fizikai és pszichológiai stresszt, miközben erősíti az immunrendszert. Azon növények sorolhatók az adaptogén kategóriába, amelyek non-toxikusak, folyamatosan normalizáló hatást fejtenek ki az egyén pszichológiai működsére, valamint normalizálják a testi funkciókat az egyén állapotától függetlenül, azaz mind a túl- és alul működést korrigálják a szervezeten belül.

Mindezen jótékony hatásokat a szervezet megzavarása és/vagy károsítása nélkül fejtik ki. A fiatalító kúrák alkalmazása a tradicionális Ayurvédában, nemcsak általános területen zajlik, de kifejezetten bizonyos testi funkciókhoz is kötik egyes növények alkalmazását. Az Ashwagandhát évszázadok óta használják a szexuális energiák táplálásában és a libidó egészséges szinten tartásának érdekében.

Miből áll az Ashwagandha kapszula?

Az Ashwagandha (Withania Somnifera) készítmény nem más, mint a fent említett növény  (Álombogyó) gyökerének szárított és őrölt formája.

Az Ashwagandha általános hatásai az ayurvédikus megfigyelések alapján:

 • Erősíti a szervezetet, az idegrendszert
 • Kiszáradt, legyengült szervezetnél gyorsítja a regenerálódást
 • Stressz- és szorongásoldó
 • Javítja a memóriát
 • Savas vivő anyaggal való bevitelnél (pl. tej, méz, gyümölcslé) fokozott merevedést indukálhat
 • Túlszedésnél a szervezet fokozott alvásigénnyel reagál
 • Ellensúlyozza a kemoterápia káros mellékhatásait

Ashwagandha mire jó? Az alábbi tünetek / betegségek kezelésében fejti ki jótékony hatását:

 • Stressz
 • Fáradtság
 • Szorongás, Depresszió
 • Idegi kimerültség
 • Öregkori gyengeség
 • Kóros soványság
 • Korai öregedés
 • Reumás zavarok
 • Asztma
Termék minőségi garancia:

Indiai szállítópartnerünk az ayurvédikus termékek minősített organikus biogyártója. Minden termékünk 100% vegán, cellulóz kapszulákkal, illetve Halal és Kóser minősítéssel rendelkezik.

Tömeg 40 g
Méretek 6 × 10 cm
Mire keresel gyógyírt

, , , ,

Kiszerelés és adagolás

Egy doboz tartalma: 80 db kapszula, 1 kapszula nettó súlya 400 mgr +100 mgr cellulóz kapszula Ajánlott adagolás: napi 2×1 kapszula, étkezés után Figyelmeztetések: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékkép illusztráció, előfordulhat, hogy a csomagolás eltér a képen láthatótól.

Reviews

There are no reviews yet.

Legyen az első, aki értékeli “Ashwagandha, Indiai ginzeng, a fiatalság megőrzéséhez, 80 db kapszula” terméket

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.