Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Bael, a béltraktus helyreállítója, 80 db kapszula

5,800 Ft (Nettó: 4,567 Ft)

Egységár: 73 Ft / db

51 készleten

Tetszik, megosztom:

Miből áll Bael kapszula?

A Bael más néven bengáliai birs (angolul wood apple). Botanikus nevén Aegle Marmelos. A kapszula a Bael gyümölcs szárított őrleményét tartalmazza. Indiában szent faként tisztelik. A Bael a leghatásosabb béltraktus helyreállító ajurvédikus szer. Nagyon gazdag tápanyagokban.

Bael - bengáliai birs, Aegle Marmelos növény gyümölcse
Aegle Marmelos növény gyümölcse

A Bael általános hatásai az ayurvédikus megfigyelések alapján:

  • Bélflóra helyreállító – antibiotiokum kúrák után kifejezetten ajánlott a szedése
  • Visszaerősíti a bélnyálkahártyát, minden bélfallal kapcsolatos problémára kiváló
  • Gyulladáscsökkentő hatású
  • Hatásos a vírusok és a bélrendszeri kórokozók ellen

Az alábbi tünetek / betegségek kezelésében fejti ki jótékony hatását:

Termék minőségi garancia:

Indiai szállítópartnerünk az ayurvédikus termékek minősített organikus biogyártója. Minden termékünk 100% vegán, cellulóz kapszulákkal, illetve Halal és Kóser minősítéssel rendelkezik.

Tömeg 40 g
Méretek 6 × 10 cm
Mire keresel gyógyírt

Kiszerelés és adagolás

Egy doboz tartalma: 80 db kapszula, 1 kapszula nettó súlya 400 mgr +100 mgr cellulóz kapszula Ajánlott adagolás: napi 2×1 kapszula, reggel és este étkezés előtt Figyelmeztetések: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékkép illusztráció, előfordulhat, hogy a csomagolás eltér a képen láthatótól.

Reviews

There are no reviews yet.

Legyen az első, aki értékeli “Bael, a béltraktus helyreállítója, 80 db kapszula” terméket

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.