Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Indiai őrölt chili fűszerszóróban, 50g

600 Ft (Nettó: 472 Ft)

Egységár: 12 Ft / g

19 készleten

Tetszik, megosztom:

Kiváló minőségű őrölt chili, a Guntur Sannam fajtájú chilipaprikából készül. Az egész világon népszerű fűszer, az indiai konyha alapja. Az őrölt chili nem csak fűszer, gyógynövényként is ismert, számtalan pozitív hatását jegyzik fel, például: serkenti a vérkeringést, lázcsillapító, hatékony a fejfájás vagy a migrén ellen, csökkenti a koleszterint, erősíti az immunrendszert, segít védekezni a gyomorfekély ellen és óvja a gyomor nyálkahártyáját.

Az indiai Guntur Sannam chili Andhra Pradesh tartomány legtöbbet termesztett fajtája.

A Guntur Sannam meghódította a világot!

Csípőssége: 35-40.000 SHU (viszonyításképp a cseresznyepaprika 8.000 SHU)

Allergén információ: A termék zellert, szezámmagot, mustármagot és búzalisztet is feldolgozó üzemben készült. Adalékanyag, tartósítószer és GMO mentes.

Származási hely: Kína

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó!

Egész és őrölt Guntur_Sannam chili paprika

Tömeg 50 g
Méretek 4.5 × 10 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Legyen az első, aki értékeli “Indiai őrölt chili fűszerszóróban, 50g” terméket

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.