Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Amchur, szárított zöld mangó őrölve, fűszerszóróban, 50g

1,100 Ft (Nettó: 866 Ft)

Egységár: 22 Ft / g

11 készleten

Tetszik, megosztom:

Az Amchur (Amchoor) a szárított, zöld mangó őrleménye. Az indiai konyha egyik alapvető fűszere. Főleg Indiában és Pakisztánban termelik. Különösen kedvelik használatát, mikor épp nincs friss mangó szezon, ily módon pótolják a gyümölcsöt. A Chaat Masala fűszerkeverék egyik összetevője. A húsok puhítására is szokás használni.

Felhasználása olyan ételekbe javasolt, ahol gyümölcsös-savas hatást szeretnénk hozzátenni ételünkhöz anélkül, hogy lédúsabbá váljon. Kiváló fűszere a leveseknek, curryknek, húsos és zöldséges ételeknek (pl. samosa, pakora, stb. )

A szárított mangó különböző neveken található még: mangópor, amchur, amcur vagy amkur.

Allergén információ: A termék zellert, szezámmagot, mustármagot és búzalisztet is feldolgozó üzemben készült. Adalékanyag, tartósítószer és GMO mentes.

Származási hely: India

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó!

Amchur, szárított zöld mangó őrölve

Őrölt, szárított mangó

Tömeg 50 g
Méretek 4.5 × 10 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Legyen az első, aki értékeli “Amchur, szárított zöld mangó őrölve, fűszerszóróban, 50g” terméket

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.