Itt található a Kutir Kalendárium azok számára, akik tudatosabban szeretnék tervezni a napjaikat azok természetének figyelembe vételével, illetve néhány szép kép azok számára, akik szeretnék otthonukba csempészni a keleti kultúra világát, szimbológiáját.

Az utazás egyik legizgalmasabb része számunkra mindig az új kultúrák megismerése, egy-egy új hely felfedezése, ismerkedés a helyi lakosokkal művészekkel és a lehetőség hogy egy picit az ő szemükön keresztül szemléljük a világunkat. Minden utazásról spirituális és materiális emlékekkel térünk haza, a helyi piacokon és kis boltokban rengeteg olyan dologra lehet lelni, amit itthon nem találunk meg. A globalizáció terjedésével egyre több helyen tömeggyártású cikkek veszik át a helyi kézművesek, művészek által készített csodás dolgokat. A mi célünk elhozni a világ egy pici szegletét itthonra is, ezzel is támogatva azokat a családokat, művészeket, kézműveseket, akik alkotásaikkal olyan sok szép emléket hoztak az életünkbe. Segíteni nekik hogy tovább folytassák mesterségüket és a fenntartsák az országuk, népük hagyományait hogy még sok évig szerezhessenek örömöt az utazóknak, zarándokoknak.

Bemutatjuk partnereinket:

Surendra egyike a művészeknek, aki megalkotta a kézzel festett, részletekben gazdag mandalákat, thangkákat, amelyeket az oldalunkon megtalálhattok. Pokharában találkoztunk először 2010-ben, azóta már Kathmanduban is van boltja ahol gyönyörű alkotások közül lehet válogatni. A másik képen egy művésztársa épp egy Kalachakra mandalát fest.

Egy csipetnyi Kelet

Koriander egész, fűszerszóróban, 40g

600 Ft (Nettó: 472 Ft)

Egységár: 15 Ft / g

12 készleten

Tetszik, megosztom:

A koriander mag ősidők óta használt fűszer (Coriandrum sativum), alapvetően a zellerfélék családjába tartozik. Egyszerre gyógynövény és fűszer, rendkívül hatásos. Több fűszerkeverék összetevője. Kiváló méregtelenítő, gombaölő hatású és segíti a nehézfémek és méreganyagok kioldását a szervezetünkből.

Koriander mag felhasználása:

Rengeteg fűszerkeverék, curry, Tikka Masala fűszerkeverék, Garam Masala fűszerkeverék, Chaat Masala fűszerkeverék összetevője.

Húspácok, szószok, kolbászok ízesítésére használjuk. Káposztás ételek, sütemények, savanyúságok eltevésekor, sör főzésekor is gyakran használatos.

 

Allergén információ: a termék zellert, szezámmagot, mustármagot és búzalisztet is feldolgozó üzemben készült. Adalékanyag, tartósítószer és GMO mentes.

Származási hely: Moldávia

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó!

Tömeg 40 g

Reviews

There are no reviews yet.

Legyen az első, aki értékeli “Koriander egész, fűszerszóróban, 40g” terméket

Kedves Vásárlóink! Weboldalunk a következő néhány napban fejlesztés alatt áll. Ha bármilyen hibát vagy problémát tapasztalnak megrendelésük leadásakor, kérjük, jelezzék nekünk, hogy segíthessünk! Köszönjük a megértést és türelmüket!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.